JiYo Wear


Vores mission er at skabe et brand, der afspejler den sande og frie ånd af parkour og freerunning. JiYo Wear kan bruges til både sportstøj og hverdagens streetwear. Stofferne og materialet er nøje udvalgt for at sikre absolut komfort og frihed.

JiYo betyder "frihed" på japansk og "Ji" og "Yo" er Buddhistiske udtryk for "at bruge sig selv – krop og sind”..VISIONEN

Vores vision er at at skabe godt, kvalitetstøj til freerunners og traceurs over hele verden. Vores filosofi er den totale "FRIHED I BEVÆGELSE" - vi vil have dig til at føle dig fri, når du bevæger dig, at se dine omgivelser som din legeplads og skabe maksimal kreativitet, så du altid kan udtrykke dig selv.

Vores vision er også at gøre verden til et bedre sted, ikke blot ved at inspirere og motivere folk til at bevæge sig, men også hjælpe andre steder hvor vi kan. Derfor har vi også et samarbejde med miljøorganisationen “one percent for the planet" hvilket betyder, at 1% af vores samlede årlige salg vil gå direkte til støtte for miljøorganisationer rundt omkring i verden.