RETURNERING

Jeg har brug for at returnere en vare.

Vi accepterer returneringer / refusion. Hvis du fortryder dit køb, kan enhver vare returneres indenfor 14 dage fra datoen for levering i samme stand og mængde, som da du modtog den. Du skal selv betale fragten for at sende pakken retur til os og tydeligt gøre opmærksom på, at du ønsker den returneret. Husk at anføre følgende oplysninger: dit navn, fakturanummer og angiv, at du ønsker en refusion. Send den til:

JIYO WEAR
Kystvejen 30
5466 Asperup
Danmark


Godtgørelse / Refusion

Vores økonomiafdeling vil frigive pengene tilbage på din konto inden for 3 arbejdsdage efter modtagelsen af ​​din forsendelse. Disse penge vil normalt blive modtaget inden for 2-3 bankdage, men kan tage op til 6 bankdage før dee er tilgængelige på din konto. Det tager normalt to uger fra det tidspunkt, du sendte din returnering til, når du modtager din refusion. I ekstraordinære tilfælde kan det tage længere tid.

Klage

Vi forsøger at sikre, at dine varer ankommer fri for fejl. Skulle det ske, at du modtager defekte varer eller en forkert levering, skal du sørge for at kontakte vores kundeservice så hurtigt som muligt, så vi kan sørge for en ny, gratis leveringservice for dig. Når en klage er modtaget, foretager vi en undersøgelse af produktet. I enkelte tilfælde vil vi sende din klage til yderligere undersøgelse til vores leverandører.